Back to top

Can not send message after WS website upgrade

Warmshowers Forums Disabled

Dear Warmshowers Community, we know this is a time of concern for everyone around the globe due to the COVID-19 pandemic.  In an effort to streamline communication and better address the current needs of our community in a timely manner, we are temporarily disabling the forums and directing everyone to the Warmshowers Facebook Group. This will allow the Warmshowers Community a centralized place for comments, questions, and concerns related to touring and hosting. As always, we ask that you follow our community guidelines when posting.

Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/Warmshowers.org/

Please note: For technical questions see our FAQ's to address your question or use the Contact Us form for technical support ONLY.  We will not be providing any information on travel or hosting requests through the Contact Us form.

2 Beiträge / 0 neu
Letzter Beitrag
WS Member Bild des Benutzers WS Member
Can not send message after WS website upgrade

Hey there,

I have just logged in after the upgrade to the site. Unfortunately I am unable to send a message to a host. An error occurs where it says

"The following users will not receive this private message: XXX XXX [user].
You must include at least one valid recipient."

There is no option to select any recipients on the message page.

Hope you can help!

Thanks for all your hard work making such a great site! We're happy to be part of the community.

André

WS Member Bild des Benutzers @wsadmin@
Thanks! This should be fixed

Thanks! This should be fixed now. Please let me know.